Dental Alliance
September 27, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Astăzi, este ziua în care clopotele bisericilor bat la unison în toată țara pentru a vesti marea sărbătoare a Înălțării la cer a Mântuitorului, de pe Muntele Măslinilor

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Astăzi, este ziua în care clopotele bisericilor bat la unison în toată țara pentru a vesti marea sărbătoare a Înălțării la cer a Mântuitorului, de pe Muntele Măslinilor, în văzul Apostolilor, dar și ziua în care îi comemorăm pe cei căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.
Datorită actelor de eroism și a dragostei de țară, a celor care au îmbrăcat și îmbracă haina militară, putem afirma cu demnitate și mândrie, că suntem români!
Lecțiile trecutului, în care Eroii Neamului românesc au demonstrat dăruire de sine, curaj și simț al datoriei, trebuie să rămână vii pentru noi și pentru tânara generație. Prin acțiunile noastre trebuie să menținem vie memoria acestora și să demonstrăm că am înțeles sensul jertfei lor supreme.
Totodată, avem datoria de a ne manifesta recunoștința față de cei care slujesc astăzi țara în misiuni interne sau externe în teatrele de operațiuni, asigurându-ne un climat de pace.
Odihnă veșnică Eroilor Neamului, cinste militarilor români și Hristos s-a înălțat!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap