Dental Alliance
October 2, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Ca în fiecare an, înaintea sărbătorilor de Paște, în Parcul Municipal sunt executate lucrări de igienizare a lacului, de salubrizare și spălare a mobilierului urban, precum și reparații curente la adăposturile pentru animale

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Ca în fiecare an, înaintea sărbătorilor de Paște, în Parcul Municipal sunt executate lucrări de igienizare a lacului, de salubrizare și spălare a mobilierului urban, precum și reparații curente la adăposturile pentru animale.
Pentru că vremea devine din ce în ce mai potrivită pentru ieșirile la plimbare, de câteva zile au început lucrările de pregătire a lacului de agrement – principalul punct de atracție al parcului.
Anul acesta, punem accent nu doar pe igienizare și reparații curente – acolo unde au apărut anumite fisuri, ci pe crearea unui microclimat adecvat pentru păsări, animale și anumite specii de pești. Este creat un prag care să faciliteze separarea peștilor exotici, existența nuferilor și altor plante acvatice.
În cel mai scurt timp, ne vom bucura de o plimbare cu hidrobicicleta, de spațiile de joacă, de fântânile arteziene, de liniștea și frumusețea acestui loc!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap