Dental Alliance
October 7, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Continuăm investițiile în infrastructură, de această dată în zona Spiru Haret!

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

După cum știți la nivelul municipiului Roman există un amplu program de sistematizare a zonelor, care implică lucrări de amenajare a căilor de acces pietonale, a străzilor sau a parcărilor de reședință.
În aceste zile, am fost prezent în teren, alături de colegii din departamentele tehnice, într-o nouă zonă a orașului, pentru a monitoriza calitatea lucrărilor, pentru a impune respectarea standardelor și a discuta cu romașcanii. De această dată, vizată a fost strada Olteniei, unde au loc reparații capitale la trotuarele aflate pe ambele sensuri.
Până la acest moment s-a intervenit pe toată lungimea acestei străzi, cu înlocuirea bordurilor, turnarea stratului suport și a stratului de mixturi asfaltice. Am cerut echipelor de intervenție să acorde o atenție deosebită accesului către fiecare proprietate și să se consulte, de fiecare dată cu proprietarii.
Așa cum am promis, fiecare zonă din municipiul nostru va fi rând pe rând modernizată, intervenind conform planului investițional asumat, în funcție de priorități sau de sesizările primite direct de la cetățeni.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.