Dental Alliance
October 2, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Continuăm investițiile în infrastructură! Mai multe străzi din municipiul Roman sunt în acest moment asfaltate!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Așa cum am promis, investițiile din această vară în infrastructură vor fi considerabile, urmărind creşterea gradului de confort şi a siguranţei circulaţiei rutiere. Astăzi, 1 iulie, a început asfaltarea străzii Victor Hugo – pe o suprafață de 2506 mp – după ce în prealabil, în acea zonă, am intervenit punctual printr-o serie de amenajări peisagistice.
Totodată, strada Petru Rareș – acolo unde toate trotuarele au fost modernizate cu pavele, a fost asfaltată integral, pe o suprafață de 5320 mp. Pe Bulevardul Nicolae Bălcescu lucrările de asfaltare au loc pe o suprafață de 6272 de metri pătrați și sunt în plină desfășurare – la acest moment fiind finalizată turnarea covorului pe un sens. Tot în această dimineață, a început operaţiunea de frezare a stratului de îmbrăcăminte asfaltică din strada Ecaterina Teodoriu, acolo unde cu câteva zile în urmă s-au finalizat lucrările de refacere a trotuarelor. Imediat după finalizarea acestei etape premergătoare va fi turnat covorul de asflat pe o suprafață de 2030 mp.
Voi supraveghea îndeaproape ritmul şi mai ales calitatea lucrărilor executate, solicitând în acest sens și disponibilitate și înțelegere din partea conducătorilor auto.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap