Dental Alliance
November 28, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Continuăm investițiile în zona locuințelor ANL!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

În această seară, am fost în zona Vasile Lupu pentru a discuta cu romascanii care locuiesc în blocurile ANL – locuințe aflate în cea mai mare parte în proprietatea municipiului Roman. Consider că vocea acestor oameni și aplecarea asupra nevoilor lor este absolut firească, cu atât mai mult, cu cât, cea mai mare parte dintre aceștia devin în ani proprietari ai apartamentelor.
Primăria Municipiului Roman asigură întreţinerea, repararea şi modernizarea fondului imobiliar închiriat, aflat în proprietatea orașului, așa cum prevede legislația în vigoare, iar în acest context, încă de anul trecut am dispus realizarea de investiții în această direcție.
Astfel, după ce în primăvară au fost finalizate lucrările de înlocuire a acoperișului la blocul ANL nr. 4 de pe strada Vasile Lupu, s-a constatat ca fiind absolut necesară înlocuirea centralelor termice comune. Dată fiind vechimea instalațiilor, am propus debranșarea de la sistemul centralizat de încălzire și trecerea la centrale termice individuale de apartament.
Vorbim despre un bloc alcătuit din 20 de apartamente, dintre care 8 sunt proprietate privată – investiția pentru acestea din urmă, urmând să fie asigurată de către proprietarii în cauză. Suma pe care administrația publică o alocă se ridică la aproximativ 200 de mii de lei, iar lucrările vor fi executate în perioada imediat următoare.
Mă bucur că acest bloc va fi reabilitat termic și îi asigur pe ceilalți romașcani care locuiesc în această zonă, că investițiile vor continua etapizat!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap