Dental Alliance

Primar Leonard Achiriloaei: Continuăm să facem bine!

0
YRY Residence

Romașcanii se dovedesc a fi din nou oameni cu suflet mare. În cadrul campaniei umanitare de ajutorare a refugiaților din Ucraina, la punctele de colectare a donațiilor a fost o activitate continuă. Serviciul Voluntar pentru Situații se Urgență din cadrul Primăriei Municipiului Roman a sortat și împachetat mii de produse utile care vor ajunge în cel mai scurt timp la cei care au nevoie.
Ajutoarelor primite până acum sunt dintre cele mai diverse, fie că vorbim de produse: pături, pilote, prosoape, lenjerii de pat, perne, jucării, detergent rufe, săpun lichid, hârtie igienică, șervețele, prosoape de hârtie – fie de alimente: apă îmbuteliată, făină albă / mălai, paste făinoase, zahăr, orez, conserve de diferite tipuri, biscuiți / napolitane / ciocolată, cafea și mâncare pentru bebeluși.
Punctele de colectare a ajutoarelor funcționează zilnic, în intervalul orar 8:00-18:00 și sunt amplasate în parcarea de la Judecătorie, respectiv Centrul de vaccinare “Miron Costin”. Sunt impresionat de gestul dumneavoastră de solidaritate sinceră și vă mulțumesc pentru implicare! Fiecare ajutor contează!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap