Dental Alliance
September 27, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Continui să fiu prezent în unitățile de învățământ, pentru a mă asigura că anul școlar va debuta fără probleme!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Alături de colegii mei, urmărim ca necesitățile din fiecare liceu, școală generală sau grădiniță să fie avute în vedere și soluționate. Așa cum știți, în perioada vacanței au loc intervenții punctuale de igienizare și reparații curente, însă, pe lângă acestea intervenim cu sprijin pentru anumite dotări sau reabilitări care nu pot fi efectuate de către personalul auxiliar al unităților de învățământ.
Am fost prezent la Colegiul Tehnic „Petru Poni” – corpul B (fosta școală nr. 3), acolo unde tâmplăria din lemn este reabilitată, respectând întocmai structura inițială, dat fiind faptul că această clădire este monument istoric.
De asemenea, la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” au fost programate intervenții la grupurile sanitare de la parterul clădirii și au fost achiziționate o serie de pupitre noi, pentru mai multe săli de clasă.
La Școala de Artă „Sergiu Celibidache” sunt recompartimentate spațiile din corpul principal de clădire, întrucât corpul B și sala de sport vor intra în reabilitare prin fonduri europene. Totodată, baza materială va fi actualizată, prin achiziția de aparatură și echipamente moderne, specifice profilului vocațional de activitate.
În acest an școlar, care va debuta pe 5 septembrie, Primăria Municipiului Roman va sprijini elevii cu situații materiale dificile, oferind 313 ghiozdane complet echipate cu rechizite.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap