Dental Alliance
April 19, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: După finalizarea Grădiniței nr. 2, întreaga zonă este sistematizată!

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Așa cum era firesc, după finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Grădiniței nr. 2 de pe strada Dobrogeanu Gherea, s-a început amenajarea zonei adiacente. Până la debutul noului an școlar, atât aleile de acces, cât și cele din proximitatea blocurilor de locuințe vor fi reamenajate. Totodată, locurile de parcare închiriate, care au avut de suferit pe timpul șantierului, vor fi asfaltate și trasate corespunzător.
Am avut o întâlnire cu administratorul asociației de proprietari și cu cetățenii care locuiesc în această zonă, pentru a cunoaște nevoile dumnealor și pentru a interveni în consecință. La fel ca în cazul altor blocuri, există anumite probleme punctuale pe care le vom rezolva într-un timp scurt. Locatarii își doresc un spațiu cât mai aerisit și eliminarea gardului viu devenit inestetic și refacerea unui gard aflat lângă platforma de colectare a deșeurilor.
Între timp, o altă serie de problemele sesizate la vizitele din teren au fost rezolvate, intervenindu-se la montarea unui gărduț pe strada Gloriei, nivelarea unei zone de parcare pe strada CA Rosetti, montarea de borduri în strada Smirodava și completarea cu mobilier urban pe străzile Aleea Revoluției și Ecaterina Teodoroiu.
Continui să fiu prezent în teren, pentru a cunoaște nevoile specifice fiecărei zone rezidențiale, pentru a discuta cu cât mai mulți dintre dumneavoastră și pentru a interveni în consecință!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.