Dental Alliance

Primar Leonard Achiriloaei: Emoție, pasiune și talent pe scena sălii „Manolescu Strunga” a Primăriei Municipiului Roman

0
YRY Residence

Studenții Universității de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” București, au transmis aseară, de pe scena sălii „Manolescu Strunga” a Primăriei Municipiului Roman, emoție, pasiune și talent.
Apreciez dedicarea și efortul studenților UNATC de a aduce în scenă la Roman un astfel de spectacol complex, care a transmis un mesaj puternic și a creat o atmosferă captivantă. Sunt o sursă de inspirație pentru toți cei care apreciază arta, cultura și cu siguranță – pentru tinerii actori ai Trupei de teatru „Gong”, coordonați cu dragoste și pasiune de doamna Cătălina Bostan.
Mă bucur că am putut sprijini această inițiativă și spun un sincer mulțumesc tututor celor implicați pentru că ne-ați oferit o seară memorabilă și sunt siguri că veți continua să inspirați și să impresionați publicul prin creativitate și talent.
Vă doresc mult succes în toate proiectele viitoare!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap