Dental Alliance

Primar Leonard Achiriloaei: Îmi doresc o creștere a gradului de siguranță rutieră și îmbunătățirea aspectului urbanistic!

0
YRY Residence

Municipiul nostru dispune de zone verzi generoase, care din păcate în unele cazuri se află sub o protecție excesivă, fiind delimitate prin garduri metalice dublate de gard-viu. Aceste situații, în care accesul este interzis deși este vorba de domeniul public, reprezintă atât un disconfort vizual, cât și un pericol pentru șoferii care de cele mai multe ori nu au vizibilitate optimă.
Astfel, după intervenția care a avut loc în zona bisericii de lemn din cartierul Favorit – care a redat comunității spațiile verzi dintre blocuri, am identificat o nouă zonă din oraș care are nevoie de sistematizare. Mă refer aici, la Fundătura Duzilor – o zonă intens circulată atât de pietoni, cât și de autovehicule.
Împreună cu reprezentanții Direcției de Servicii Edilitare și cu președintele Asociației de Proprietari nr. 32, am fost în teren pentru a creiona un proiect care să deschidă zona dintre blocuri și să pună în valoare spațiul verde. Vor fi eliminate gardurile vechi și ruginite, se vor crea alei pietonale, se va amenaja spațiul verde, astfel încât să existe un ambient plăcut atât pentru locuitori, cât și pentru ceilalți cetățeni.
Rămânem într-un dialog deschis pentru a crește calitatea vieții în municipiul nostru, intervenind cu soluții concrete în fiecare cartier și zonă a orașului!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap