Dental Alliance

Primar Leonard Achiriloaei: Îmi doresc să fiu prezent cât mai mult în teren pentru a cunoaște nevoile specifice fiecărei zone rezidențiale, dar și pentru a identifica alături de colegii din Primărie, noi lucrări de sistematizare

0
YRY Residence

O nouă intervenție de acest fel, cu adevărat importantă în primul rând pentru creșterea siguranței rutiere, a fost identificată în cartierul Favorit – în fața Stadionului Moldova, spre accesul în Ștrandul Municipal. Pentru că vizibilitatea șoferilor este redusă în viraj și pentru că traficul a crescut în mod considerabil în această zonă, am dispus lărgirea părții carosabile și o reconfigurare peisagistică pentru creșterea siguranței. Toate aceste lucrări vor avea loc în contextul în care ne pregătim și pentru noul sezon estival, care va genera un flux mare de persoane, inclusiv din alte orașe.
Împreună cu președintele asociației de proprietari, am convenit ca zona adiacentă scării de bloc să fie reamenajată într-un mod estetic și funcțional.
Totodată, vom interveni la întreținerea spațiului de joacă din proximitatea bisericii, așa cum vom proceda treptat, cu fiecare astfel de loc amenajat pentru copii.
Vă asigur de întreaga mea disponibilitate și de faptul că vom prioritiza fiecare sesizare, indiferent de cartier sau zonă a orașului!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap