Suplimente Alimentare Imunyze

Primar Leonard Achiriloaei: În această perioadă, echipele Direcției de Servicii Edilitare acționează la toaletarea și corecția arborilor, urmând doborârea celor uscați

Acoperisul1

Condor Resort
În această perioadă, echipele Direcției de Servicii Edilitare acționează la toaletarea și corecția arborilor, urmând doborârea celor uscați.
Lucrările de toaletare și corecție a copacilor se desfășoară anual, în perioada de repaus vegetativ al speciilor, cu respectarea prevederilor Legii 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi în intravilanul localităților.
Pe raza municipiului nostru au fost avizați pentru toaletate un număr de 1050 de arbori, multe dintre solicitări fiind emise de asociațiile de proprietari sau persoane fizice. Totodată, alți 129 de arbori au fost evaluați de specialiști și avizați pentru doborâre, aceștia fiind arbori bătrâni, care la fiecare furtună reprezintă un pericol pentru noi și bunurile noastre.
Vreau să vă asigur că imediat după încheierea acestor intervenții va debuta campania de plantare, iar pentru această primăvară am dispus achiziționarea și plantarea pe raza întregului municipiu a 500 de pomi și arbori decorativi. Dintre aceștia, 260 vor fi plantați în aliniament, pe Bulevardul Bogdan Dragoș până la pod Gâdinți.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.