Dental Alliance
December 9, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: În această seară, am fost în zona Victor Hugo, în urma mai multor propuneri privind reamenajarea spațiilor din proximitatea blocurilor de locuințe!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Revelion Casa Chianti

Așa cum v-am obișnuit, discutăm orice subiect și problemă ce poate fi gestionată de Primăria Municipiului Roman și sunt deschis la idei și propuneri care pot fi puse în practică în cartierul dumneavoastră. Alături de colegii mei, răspund solicitărilor adresate și încercăm o abordare deschisă, documentată a oricărei teme care ne este ridicată, astfel încât întâlnirile să fie cât mai practice și eficiente pentru toată lumea.
De această dată, am răspuns afirmativ unei propuneri care vizează o sistematizare a zonei din proximitatea blocurilor 4, 6 și 7 din strada Victor Hugo – acolo unde în urma discuțiilor purtate cu locatarii și reprezentanții Asociației de Proprietari, am dispus creionarea unui proiect de amenajare peisagistică. Urmărim un acces facil al autoturismelor și siguranța pietonilor, urmând să intervenim la partea carosabilă, alei și locurile de parcare.
Sunt convins de faptul că, prin implicare și consecvență, condițiile de trai vor fi îmbunătățite în fiecare zonă din municipiul nostru!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap