Dental Alliance
February 6, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: În semn de prețuire pentru câștigarea medaliei de aur la Campionatele Europene de Lupte rezervate cadeților (U17) din această vară, am premiat-o astăzi pe Sabina Petrache

YRY Residence

Acoperisul1

In semn de prețuire pentru câștigarea medaliei de aur la Campionatele Europene de Lupte rezervate cadeților (U17) din această vară, am premiat-o astăzi pe Sabina Petrache – o nouă ambasadoare a sportului românesc și romașcan!
Fără îndoială, Romanul se află pe harta valorilor atunci când vine vorba de tineri talentați, care nu renunță la idealurile lor. Campionatul European din acest an a fost un moment de glorie pentru luptele românești, imnul țării noastre fiind intonat inclusiv pentru sportiva Sabina Nicoleta Petrache, legitimată la Clubul Atletic Roman și pregătită de antrenoarea Mihaela Obreja.
România a participat cu un lot format din 30 de sportivi, iar bilanțul Campionatului desfășurat la București în luna iunie, este de două medalii de aur – una dintre acestea fiind a Sabinei la categoria 61 kg, una de argint și una de bronz.
O felicit încă o dată pe sportiva noastră, pe toți cei care sprijină și formează astfel de caractere puternice, care promovează imaginea municipiului Roman la nivel internațional și ne fac mândri că suntem români!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap