Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Primar Leonard Achiriloaei: Începem campania de curățenie de primăvară „Romanul, curat și verde”!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Din 6 martie, echipele operatorului de salubrizare, echipele Direcției de Servicii Edilitare și ale Biroului Monitorizare Mediu se vor mobiliza pentru amplul program de curățenie. Vom interveni în toate zonele orașului, fiind propuse igienizarea platformelor de colectare, întreținerea și completarea coșurilor stradale, acțiuni de ridicare a deșeurilor abandonate pe spațiul verde, de plantare arbori și flori cu sprijinul voluntarilor.
În urma verificărilor din teren, au fost identificate mai multe zone neconforme din punct de vedere al depozitării deșeurilor, motiv pentru care vom interveni cu precădere pe străzile: Vișinilor, Salciei, Lupeni, DJ 207 A – calea ferată spre Buhăiești și în diverse alte zone care ne-au fost semnalate de către cetățeni.
În perioada următoare se va proceda la spălarea cu detergent a străzilor și a zonelor pietonale, urmărind să eliminăm astfel cantitatea de praf și resturile de material antiderapant din zona carosabilă. Poliția Locală va fi de asemenea implicată, oferind sprijin acestei acțiuni, prin fluidizarea circulației.
Știu cât este de important să protejăm natura și vă asigur că vom planta în parcuri cel puțin dublul copacilor care au fost îndepărtați la propunerea specialiștilor în silvicultură, pentru că reprezentau un pericol.
Vă îndemn pe cât mai mulți dintre dumneavoastră să vă implicați direct în această campanie, dar mai ales în menținerea curățeniei, prin exemplul personal. Mi-aș dori ca oameni de toate vârstele și din toate mediile sociale să participe alături de noi la curățenia de primăvară, pentru că astfel de acțiuni ne responsabilizează pe fiecare în parte.
Campania de curățenie se va încheia pe 28 aprilie, iar persoanele care doresc să se înscrie pentru a participa la activitățile propuse pot lua legătura cu Biroul Monitorizare Mediu, prin e-mail: luminița.boz@primariaroman.ro sau la la nr. de telefon 0735.678.080.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.