Dental Alliance
August 18, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Lucrările de modernizare de la fosta Creșă din Smirodava, vor fi finalizate în această toamnă!

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Astăzi, 26 iulie, am fost în teren pentru a verifica evoluția lucrărilor la fosta creșă din strada Smirodava, acolo unde va funcționa un centru de zi pentru copiii de vârstă antepreşcolară.
Este un ritm de lucru mulțumitor, care, dacă va fi păstrat, va face ca până la finalul acestui an, unitatea să îi poată primi pe cei mici.
Îmi doresc aici, o locație primitoare, sigură și dotată cu tot ceea ce este nevoie pentru activitatea de zi cu zi. Cred că este necesar să încercăm, pe cât posibil, să rezolvăm problema părinților care se întorc la serviciu după concediul de creștere al copilului sau chiar mai devreme.
Astfel, 90 de copii vor putea fi înscriși la această unitate, la care vor activa un număr de 35 de angajați.
Peste câteva săptămâni, la finalizarea lucrărilor, clădirea va fi dotată cu echipament şi mobilier adecvat, care să contribuie la crearea unui climat educaţional favorabil, în funcție de necesitățile grupelor de vârstă. Curtea va fi la rândul ei amenajată și dotată corespunzător activităților în aer liber.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.