Dental Alliance

Primar Leonard Achiriloaei: „Ora Pământului” a fost un eveniment reușit la nivelul municipiului Roman!

0
YRY Residence

Natura înseamnă „acasă”, iar fiecare dintre noi, prin gesturi simple putem începe să-i acordăm mai multă atenție.
În fiecare an în ultima sâmbătă a lunii martie organizăm acest eveniment, cu scopul de a trage un semnal de alarmă asupra schimbărilor climatice și de a încuraja oamenii să ia măsuri pentru protejarea mediului.
În timpul Orei Pământului am stins luminile pe străzile principale și am oprit echipamentele electrice timp de o oră, de la ora locală 20:30 până la 21:30. Foarte mulți tineri au participat la un labirint de orientare turistică, organizat în parcul din fața Primăriei, alte zeci de persoane au participat la turul ciclist și au ales să aprindă o lumânare, creând simbolul numărului 60.
Prin acțiuni simple, de tipul reducerii energiei, reciclării, utilizării de produse biodegradabile, plantării, evitării utilizării autoturismului atunci când este posibil, protejăm natura și oferim un exemplu generațiilor tinere.
Vă mulțumesc tuturor, pentru implicarea în cadrul acestui eveniment!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap