Dental Alliance
March 1, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Până la semnarea contractului cu un alt operator, compania ApaServ are obligația legală de a furniza apă

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Am fost prezent astăzi, la Iași, acolo unde a avut loc Adunarea Generală a Asociaților ARSACIS, pe ordinea de zi aflându-se inclusiv aspecte ce țin de preluarea și gestionarea serviciului de alimentare cu apă a municipiului Roman de către compania ApaVital.
Suntem în linie dreaptă în ceea ce însemnă tranziția către un nou orizont în gestionarea acestui serviciu vital.🚰
În prezent, suntem angajați în procesul de transfer al bunurilor de retur de la ApaServ, o fază esențială care va asigura tranziția către operatorul ApaVital Iași.
Aș mai dori să clarific un aspect cu privire la furnizarea serviciului de apă și canal în municipiul Roman și anume, până la semnarea contractului cu un alt operator, compania ApaServ are obligația legală de a furniza acest serviciu.
Vă asigur că urmăresc în permanență ca fiecare decizie luată în acest demers să fie în interesul romașcanilor. Voi continua să vă țin la curent cu ultimele noutăți și progrese în acest proiect fundamental pentru orașul nostru.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.