Dental Alliance

July 23, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Prin dialog deschis, găsim soluții pentru necesitățile fiecărei zone din Roman și generăm idei noi, pe care să le implementăm!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În ultima perioadă am intensificat vizitele de lucru în teren și întâlnirile cu cetățenii, pentru a cunoaște problemele punctuale din fiecare cartier, sugestiile sau sesizările care să ducă la buna funcționare a întregului oraș. E drept, multe sesizări îmi sunt aduse la cunoștință prin intermediul mijloacelor informatice sau din teren, de la reprezentanții primăriei, însă consider că este foarte important să avem un dialog direct și deschis, bazat pe încredere.
După ce zilele trecute am stat de vorbă cu cetățenii din cartierul Favorit și cu reprezentanții Asociației de proprietari, în vederea soluționării unor lucrări de întreținere, astăzi, 21 iunie, m-am revăzut cu o parte din romașcanii din Anton Pann. Aici, vom îmbunătăți aspectul în zonele adiacente locuințelor, în funcție de nevoile fiecărei scări de bloc. Așa cum am mai spus, punctual, intervenim în fiecare zonă a orașului și încercăm să schimbăm lucrurile în mai bine pentru fiecare.
Le mulțumesc romașcanilor prezenți la aceste întâlniri, celor care se opresc pentru câteva minute pentru a sta de vorbă și care, dovedesc astfel deschidere, implicare și dorința de a contribui la bunul mers al comunității noastre. Voi continua să iau pulsul comunității fiind prezent, cât mai des, în mijlocul dumneavoastră!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.