Suplimente Alimentare Imunyze

Primar Leonard Achiriloaei: Putem ajuta Ucraina! Fiecare gest de solidaritate și generozitate contează!

Acoperisul1

Condor Resort
Ca pe mulți dintre dumneavoastră, mă preocupă situația din Ucraina și mai ales soarta celor afectați de acest conflict armat. Trebuie să dăm dovadă de solidaritate, de umanitate și să îi sprijinim prin acțiuni concrete pe acești oameni greu încercați!
În acest moment, în municipiul Roman, strângem împreună produse alimentare neperisabile, produse de igienă, lenjerii de pat, pături, pilote noi și jucării – în cele două puncte special amenajate (în parcarea de la Judecătorie și la Centrul de vaccinare “Miron Costin”).
Până acum, am reușit să ne mobilizăm exemplar și să strângem zeci de produse de igienă personală, zeci de kilograme de alimente neperisabile, apă îmbuteliată și jucării, unele donații fiind făcute chiar de copii. Toate acestea vor fi trimise periodic către refugiații aflați în localitatea Siret.
Totodată, au fost identificate zonele de cazare pentru a putea veni în sprijinul celor care din păcate au devenit refugiați. Vorbim despre căminul Colegiului Tehnic “Miron Costin”, precum și despre camerele de cantonament ale Clubului Sportiv Municipal. Dacă va fi nevoie aceste spații de cazare vor fi extinse, în cazuri exteme putând fi folosită și sala de sport a C.T. “Miron Costin”.
Vă mulțumesc pentru donațiile făcute încă de la primele ore ale dimineții și vă îndemn pe toți să intervenți, în măsura posibilităților, în campaniile de ajutorare a celor care astăzi suferă mai mult ca oricând.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.