Dental Alliance
March 28, 2023

Primar Leonard Achiriloaei: Suntem datori să îi privim cu responsabilitate și respect pe Veteranii de Război!

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Am participat astăzi, la ceremonia militară și religioasă organizată la Monumentul Eroilor din Cimitirul „Eternitatea”, cu prilejul Zilei veteranilor de Război, sărbătorită anual în data de 29 aprilie.
Din păcate, sunt din ce în ce mai puțini supraviețuitori ai Celui de-Al Doilea Război Mondial, adevărați patrioți care oferă șansa generațiilor tinere să înțeleagă faptul că libertatea de a trăi, de a visa și de a iubi au întotdeauna un preț plătit.
Avem datoria de a fi profund recunoscători celor care au văzut în lupta pentru eliberarea și întregirea neamului românesc o cauză mai presus de propriile vieți, de propriile iubiri sau aspirații.
Credința în eroi poate naște eroi, dacă privim înapoi cu respect și dacă ne așezăm eroii la locul lor: în sufletul nostru și al copiilor – care urmându-ne exemplul vor duce mărturia mai departe.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap