Dental Alliance
October 7, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Vă invit, dragi romașcani, la un eveniment de excepție, dedicat marelui compozitor Ciprian Porumbescu, sub bagheta celebrului dirijor Daniel Jinga

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Vă invit, dragi romașcani, la un eveniment de excepție, dedicat marelui compozitor Ciprian Porumbescu, sub bagheta celebrului dirijor Daniel Jinga, susținut de Orchestra Metropolitană București!
Urmare a demersurile pe care le-am făcut, vom avea la Roman una dintre cele mai impresionante creații lirice – operă de referință pentru cultura românească și europeană, un spectacol de înaltă ținută artistică, susținut de Orchestra Metropolitană București, Corul „Accoustic” & Balet.
Pe lângă proiectele de investiții în infrastructură, sănătate și educație îmi doresc să ne aplecăm atenția și asupra frumosului, a culturii și a evenimentelor pentru suflet. În contextul în care, timp de doi ani, toate activitățile cu public au fost suspendate, avem acum posibilitatea de a beneficia de un spectacol de calitate, susținut de artiști consacrați, pe 5 iunie, în municipiul nostru.
Vă invit, încă de pe acum, să fiți părtași la Spectacolul de operetă „Crai Nou”, de Ciprian Porumbescu, cu prilejul sărbătoririi a 140 de ani de la premieră, la care vor participa aproximativ 100 de artiști, dintre cei mai valoroși instrumentiști, soliști și balerini din România, coordonați prin stilul unic și inconfundabil al dirijorului Daniel Jinga.
Orchestra Metropolitană București va oferi un spectacol de înaltă ținută culturală, care s-a bucurat întotdeauna de un succes extraordinar, publicul ovaționând cu entuziasm la sfârșitul spectacolului.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.