Dental Alliance
November 27, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Vă invit la CINEMA ÎN AER LIBER – un eveniment menit să ne creeze amintiri frumoase alături de prieteni, de familie și de comunitate!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Am propus organizarea la Roman, în Parcul Municipal, a două proiecții de film, atât pentru copii, cât și pentru publicul general. Vă invit în data de 5 și 6 august, la o alternativă gratuită și accesibilă a cinematografului clasic, experiență întâlnită în toate marile orașe și pusă la dispoziție de către „Cinema Nomade”.
Vă puteți bucura de filme stând pe scaune oferite de organizatori, calitatea imaginii și a sunetului fiind garantată, datorită folosirii de echipamente profesionale de ultimă generație.
Proiecția de vineri, 5 august, se adresează copiilor, titlul filmului ales fiind „Luca” (trailer disponibil aici: https://youtu.be/mYfJxlgR2jw), iar proiecția de sâmbătă, 6 august, este dedicată publicului general – „Jungle Cruise” (trailer: https://youtu.be/f_HvoipFcA8). Ambele proiecții de film în aer liber vor începe la ora 21:00.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.