Dental Alliance

June 16, 2024

Primar Leonard Achiriloaei: Zi de zi, acțiunile noastre pot avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Zi de zi, acțiunile noastre pot avea un impact pozitiv asupra mediului înconjurător. Din fericire, există multe lucruri pe care le putem dezvolta în direcția protejării și a conservării mediului în care trăim, iar implicarea trebuie să ne privească pe fiecare în parte.
Astăzi, am avut o nouă întâlnire coordonată de Biroul monitorizare mediu din cadrul Primăriei, sub egida „Mediul ne privește”, în care am discutat cu cei interesați despre cum ne putem implica mai mult în acțiuni care au ca obiectiv protejarea naturii.
Am vorbit despre proiectele pe care le implementăm în această direcție: achiziția a 70 de noi insule ecologice prin PNRR, înființarea unui centru de colectare a deșeurilor voluminoase și a celor provenite din construcții, achiziția de autobuze electrice, stații de încărcare și bineînțeles – despre construcția pistelor pentru biciclete.
Cred că este important să cunoaștem și să promovăm astfel de acțiuni, să ne implicăm în campaniile de ecologizare, să propunem anumite sugestii sau să semnalăm Poliției Locale neglijența față de mediu. Doar așa, vom avea grijă de sănătatea noastră și a celor dragi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.