Dental Alliance
November 30, 2022

Primar Leonard Achiriloaei: Zona Biserica Armenească – Libertății – Cuza Vodă, este sistematizată!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

O nouă lucrare aflată pe lista de investiții din acest an, vizează întreaga zonă de la Biserica Armenească, acolo unde proiectul prevede reabilitarea aleilor, trotuarelor, parcărilor și străzilor. Am fost în teren pentru a discuta cu echipele care efectuează toate aceste lucrări, în prezent aflându-se la etapa de montare a bordurilor perimetrale străzilor și aleilor de acces la scările de bloc.
Totodată, importantă este și viziunea de reamenajare a spațiilor verzi de aici, întrucât multe dintre acestea sunt în momentul de față inestetice. Fie că vorbim despre gardul viu cu sârme și plase ruginite, fie că vorbim despre anumite garduri – toate aceste improvizații trebuie reduse și creată o zonă deschisă, aerisită, care să ofere un aspect vizual plăcut și siguranță pentru trafic.
Astfel, lucrările vor continua cu amenajarea spațiilor verzi, care vor rămâne la aceeași suprafață. După turnarea covorului asfaltic și trasarea marcajelor rutiere, ne vom îndrepta atenția către parcul de joacă, acolo unde vom interveni într-o primă etapă cu reparații punctuale pentru siguranța copiilor.
Așa cum am promis, continuăm investițiile în infrastructură, urmărind creşterea gradului de confort şi a siguranţei circulaţiei rutiere!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.