Dental Alliance
October 7, 2022

Primar Leonard Achiriloei: Începând din acest weekend, Romanul intră în sărbătoare!

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Vă invit, dragi romașcani, să trăim împreună bucuria unor momente frumoase!
După doi ani, în care toate activitățile cu public au fost suspendate, avem acum posibilitatea de a ne reîntâlni și a sărbători, conform tradiției noastre, Zilele Municipiului Roman – ajunse în acest an la ediția cu numărul 12.
Alături de colegii din Primăria Municipiului Roman, am creionat un program amplu, în care primează aprecierea valorilor noastre, a personalităților, punem în prim-plan excelența în educație și sport, bucurându-ne totodată de concerte deosebite în aer liber. Ștefan Bănică Junior, unul dintre cei mai iubiți artiști din România, va susține un concert extraordinar alături de Rock’n’Roll Band & The 50’s, în Piața Roman-Vodă. Tot aici, una dintre cele mai în vogă nume – ANDIA, va susține un show plin de energie și emoție. Alte nume sonore precum Ion Suruceanu, Iulia Zavate sau Trupa Alesis vor urca pe scenă în cele trei seri speciale.
De asemenea, vom relua „Festivalul Tradițional al Meșteșugarilor” și vom avea ca oaspeți, autoritățile locale din orașul înfrățit Ștefan Vodă din Republica Moldova.
Sunt convins că vom trăi momente frumoase, amintiri care vor rămâne în sufletul nostru, al celor care iubesc Romanul, valorile istorice și culturale!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.