Dental Alliance
October 2, 2023

Primar Leronard Achirilaoei: Continuăm investițiile în educație și punerea în valoare a patrimoniului local!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

La Colegiul Național „Roman-Vodă” – simbol al municipiul Roman, care în această toamnă va sărbători împlinirea a 150 de ani de existență – am dispus executarea finisajelor la sala de sport și la clădirile anexă, refacerea terenului de sport și a tribunei.
La acest moment sunt executate lucrările de refacere a fațadei clădirii în care funcționează sala de sport, urmând clădirile adiacente, fiind respectată cu precădere arhitectura inițială. În ceea ce privește terenul, acesta va fi reasfaltat, vor fi refăcute marcajele și înlocuite coșurile de baschet existente. Gradenele – care la acest moment se află într-o stare vizibilă de degradare – vor fi refăcute, fiind prevăzute cu șezut din lemn.
Pe lângă toate aceste intervenții, vor fi executate și anumite lucrări de amenajare peisagistică a curții interioare. Valoarea totală a investiției este de 270.000 lei, iar toate lucrările se vor încheia până la începerea noului an școlar.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap