Primar Lucian Micu: Voi moderniza Romanul așa cum am făcut și cu proiectul de reabilitare a E85 pe raza municipiului Roman

Săptămâna a început, ca de obicei, cu ședința operativă, acolo unde discut cu responsabilii din echipa mea ceea ce s-a petrecut peste weekend și ce urmează să realizăm în următoarele zile. Pe perioada verii, când sunt deschise șantierele, discuțiile vizează modul în care constructorii se țin de treabă. Ulterior, munca din birou se mută pe teren, pentru că vreau să văd cu propriii mei ochi cum se lucrează. Vizita de astăzi a arătat că se muncește la toate obiectivele, ceea ce e foarte bine pentru că asta înseamnă că se respectă graficele de lucrări și putem avansa cu proiectele de dezvoltare a orașului. În una dintre vizite, am discutat și cu un romașcan care a avut impresia că proiectul de realizare a trotuarelor de pe strada Bogdan Dragoș nu va fi unul uniform și va lăsa zone neacoperite.
Mă bucur că persoana respectivă a dorit să stăm de vorbă personal, i-am arătat proiectul și i-am explicat etapele. Tot timpul sunt și persoane pe care nu le vom putea mulțumi niciodată, indiferent cât de mult ne străduim, dar cred că alegând calea comunicării și a răbdării putem evolua împreună. Întorcându-mă la lucrarea de pe Bogdan Dragoș, subliniez faptul că o echipă lucrează pe o parte a străzii și o alta pe partea opusă, dar fiecare colț de stradă va fi acoperit. Mai mult, odată cu acest proiect vom reabilita și aleea de acces către Școala Sergiu Celibidache. Până în toamnă, întreaga stradă va avea trotuare cu pavele și deja sunt în discuții pentru ca și carosabilul să fie modernizat, dar voi anunța acest lucru atunci când voi avea certitudine, la fel cum am făcut și cu proiectul de reabilitare a E85 pe raza municipiului Roman.

Lucian Micu

Primar, Municipiul Roman

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.