Dental Alliance
March 28, 2023

Primăria Municipiului Roman este în această perioadă gazda unei expoziții de lucrări cu subiect religios – „Înviere și culoare prin ochi de copil”

YRY Residence

Depozit Legume-Fructe

Primăria Municipiului Roman este în această perioadă gazda unei expoziții de lucrări cu subiect religios – „Înviere și culoare prin ochi de copil”, picturi realizate de elevii claselor pregătitoare și primare de la Colegiul Național Roman-Vodă.
Am luat parte cu bucurie la inaugurarea oficială a expoziției, care ne face mai conștienți de importanța marii sărbători care se apropie. Felicit organizatorii pentru inițiativa de a arăta aceste lucrări și publicului, care sunt sigur că va aprecia dăruirea micilor artiști de a scoate în evidență câteva clipe din spiritul Sărbătorilor Pascale.
Mulțumesc doamnei profesoare Oana Cozma – coordonatorul proiectului și conducerii Colegiului Național „Roman-Vodă” pentru această frumoasă inițiativă”.

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap