Dental Alliance
September 23, 2023

Primăria Municipiului Roman, organizează în perioada 31 mai – 1 iunie 2023, o serie de activități pentru a marca Ziua Internațională a Copilului.

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Programul manifestărilor va începe miercuri, 31 mai, în Ștrandul Municipal, acolo unde, începând cu ora 13:00, va avea loc un spectacol de talente locale cu tineri interpreți din școlile și cluburile de muzică și dans romașcane.
În ziua de 1 iunie, terenurile de mini-fotbal și tenis din Parcul Municipal și Sala Sporturilor vor fi deschise special pentru copii, iar intrarea va fi gratuită. Programările pentru terenuri se pot face la recepția Bazinului de înot sau la numărul de telefon 0233 732 249, în ordinea solicitărilor. Terenurile vor fi deschise între orele 08:00 – 22:00.
În parcarea centrală, din vecinătatea Colegiului Național “Roman-Vodă”, începând cu ora 10:00, în ziua de 1 iunie, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Petrodava” Neamț va expune tehnica de intervenție. Copiii vor avea oportunitatea de a învăța mai multe despre munca salvatorilor noștri.
Vă așteptăm să participați în număr cât mai mare la activitățile organizate în municipiul Roman!

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap