Dental Alliance

Primăria Municipiului Roman sprijină organizarea Olimpiadei Naționale de Matematică!

0
YRY Residence

Pentru prima dată după anul 1990, județul Neamț va găzdui Olimpiada Națională de Matematică pentru clasele IX-XII, eveniment programat în perioada 15-20 aprilie, la care sunt așteptați aproximativ 450 de liceeni din țară și profesorii lor. Dintre acești tineri, 4 sunt romașcani, elevi ai Colegiului Național „Roman-Vodă”.
Organizarea acestui eveniment competițional, presupune o serie de eforturi pe care Inspectoratul Școlar Județean Neamț le depune, iar Primăria Municipiului Roman și-a asumat rolul de partener, sprijinind tinerii și încurajând performanța. Astfel, în cadrul ședinței de Consiliu Local din 30 martie, a fost alocată suma de 15.000 lei pentru organizarea în bune condiții a acestui eveniment educațional de interes public național.
“Voi sprijini mereu sistemul educațional, fiind convins de faptul că educația asigură stabilitatea și dezvoltarea unei societăți. Acest eveniment deosebit de important, ne oferă totodată șansa de a ne promova tinerii valoroși, profesorii și instituțiile noastre de învățământ.
Urez succes romașcanilor noștri!” – Primar Leonard Achiriloaei

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap