Dental Alliance
March 4, 2024

Primăria Municipiului Roman vă invită la cea mai amplă acțiune de curățenie a mediului înconjurător – „Let’s do it, România”, ce va avea loc sâmbătă, 16 septembrie

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Primăria Municipiului Roman vă invită la cea mai amplă acțiune de curățenie a mediului înconjurător – „Let’s do it, România”, ce va avea loc sâmbătă, 16 septembrie. Este momentul să ne mobilizăm și să ne angajăm activ în protejarea și îmbunătățirea frumuseții naturale a comunității noastre!
Iată detaliile evenimentului:
🔹Data: 16 septembrie 2023
🔹Ora de începere: 9:00 dimineața
🔹Locație: malul stâng al râului Moldova, din zona Bazar – Punte Cotu-Vameș, până la pod CFR
Ce vom face:
🗑️ Curățenie în natură: Vom organiza echipe pentru a strânge deșeurile din zonele în care acestea au fost depozitate în mod necorespunzător. Mănușile și sacii de gunoi necesare pentru această activitate vor fi asigurate de către Primăria Municipiului Roman.
♻️ Reciclare: Împreună, vom aduna materiale reciclabile pentru a promova practicile de reciclare în comunitatea noastră, contribuind astfel la reducerea impactului asupra mediului.
🌿 Vă așteptăm alături de noi într-un număr cât mai mare la această acțiune de curățenie! Haideți să arătăm cu toții că suntem determinați să protejăm natura, nu doar pentru astăzi, ci pentru generațiile viitoare!
Pentru mai multe informații și pentru a vă înscrie, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0735 678 080 sau prin email la adresa luminita.boz@primariaroman.ro.
Vă mulțumim anticipat pentru implicare și așteptăm să facem din acest eveniment, un real succes!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.