Dental Alliance

July 23, 2024

Primăria Roman organizează pelerinaj religios la Moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, la Iași. Ce trebuie să faceți?

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Primăria Municipiului Roman anunță organizarea un Pelerinaj religios la Moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva, care vor avea loc la Catedrala Mitropolitană din Iași în data de 14 octombrie 2023. Evenimentul oferă romașcanilor o oportunitate deosebită de a experimenta o călătorie spirituală unică și de a se conecta cu însemnătatea religioasă a Sfintei Cuvioase Parascheva.

Pentru a participa la acest eveniment important, este necesară înscrierea prealabilă. Persoanele interesate sunt invitate să se înscrie până pe data de 13 octombrie 2023, ora 13:00. Înscrierile pot fi efectuate la Biroul Unic din cadrul Primăriei Municipiului Roman folosind una dintre următoarele metode de contact:

  1. E-mail: Trimiteți un e-mail la adresa: registratura@primariaroman.ro. Asigurați-vă că includeți numele complet, numărul de telefon și adresa de e-mail pentru a putea fi contactați în legătură cu detalii suplimentare și confirmări.
  2. Telefon: Puteți suna la numărul de telefon 0727.227.145 pentru a vă înregistra și pentru a primi informații suplimentare despre eveniment.

Pelerinajul la Moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva reprezintă o ocazie deosebită de a exprima credința și spiritualitatea, de a cinsti o sfântă ocrotitoare și de a lua parte la un moment de rugăciune și reflecție într-un cadru deosebit de semnificativ.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.