Thu. Feb 21st, 2019

PRIMARUL DE LA VĂLENI, VICTIMĂ A CURBEI DE LA FELEȘTI

”Curba morții” de la Felești a mai făcut, în cursul zilei de luni, 23 octombrie, o victimă – pe primarul comunei Văleni, Gheorge Murariu, în vîrstă de 61 de ani. Acesta se afla la volanul Daciei Duster a Primăriei și se întorcea de la Piatra Neamț, de la Agenția de Dezvoltare Nord-Est, unde depusese un proiect pentru obținerea de fonduri europene. În curba de la Felești, conducătorul auto a pierdut controlul volanului, mașina ieșind în decor și izbindu-se de ciotul unui copac de pe marginea drumului. Conform declarațiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de poliție, subinspectorul Constantin Irina, accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteorologice.

Pacientul a fost ridicat de Ambulanță și transportat  la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului din Roman unde a fost stabilizat și i s-au făcut investigațiile necesare. Fiind vorba de un accident deosebit de grav, pacientul a fost trimis la Spitalul de Neurochirurgie de la Iași.

Din păcate, este o mare problemă aceea în care primarii localităților preferă să conducă ei înșiși mașinile istituției, în loc ca acestea să fie conduse de șoferi angajați. Să sperăm că medicii vor reuși să-l opereze pe pacient și că acesta nu se va alege cu o infirmitate, ținând cont de faptul că asemenea intervenții sunt deosebit de grele și riscante.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.