Dental Alliance
November 27, 2022

Primarul Leonard Achiriloaei continuă seria vizitelor în teren, pentru a identifica problemele pe care administrația le poate rezolva

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Aseară, am fost în teren, în zona Cuza Vodă – Ștefan cel Mare pentru a identifica împreună cu romașcanii modul în care putem îmbunătăți anumite spații publice, sau chiar sistematiza anumite locuri din proximitatea locuințelor. Mă bucur să pot discuta deschis cu cei pe care îi întâlnesc în diferite cartiere, acolo unde alături de colegii mei, continui să merg fie în urma unor sesizări primite, fie pentru a identifica zone care necesită a fi modernizate.
De această dată, am răspuns solicitărilor venite din partea locatarilor din blocurile situate pe Fundătura Crizantemelor, acolo unde vom interveni la accesul unei parcări, iar în zona Ștefan cel Mare am identificat un spațiu care urmează să fie sistematizat, aici neexistând locuri de parcare amenajate. Totodată, sesizările au vizat și realizarea unor rigole de preluare a apelor pluviale, înlocuirea anumitor bănci sau completarea cu mobilier urban. Voi continua întâlnirile cu cetățenii, pentru a discuta direct și concis despre problemele punctuale pe care administrația publică le poate rezolva.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.