Dental Alliance
March 4, 2024

Primarul Municipiului Roman Leonard Achiriloaei Anunță Transformarea Stadionului Moldova

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Primarul municipiului Roman, Leonard Achiriloaei, a făcut o declarație miercuri cu privire la planurile ambițioase pentru transformarea Stadionului Moldova, un proiect care promite să schimbe semnificativ peisajul sportiv al comunității.

“Vom transforma în mod semnificativ peisajul sportiv al Romanului! Am finalizat studiul de prefezabilitate pentru amenajarea Stadionului Moldova – un proiect ambițios care promite să aducă o schimbare majoră în comunitatea noastră,” a declarat primarul Achiriloaei.

Primarul și-a exprimat dorința de a transforma Stadionul Moldova într-un loc de întâlnire pentru întreaga comunitate, unde sportul și recreerea devin parte integrantă din viața de zi cu zi.

Amenajarea stadionului se concentrează pe o bază sportivă modernă, care va păstra terenul de gazon natural, foarte bine întreținut, oferind un loc perfect pentru fotbal de calitate. Proiectul include construirea unor tribune moderne, cu un total de 2240 de locuri, asigurându-se că toți fanii sportului vor avea parte de experiențe memorabile.

În plus, planurile includ 3 terenuri de tenis acoperite și 2 în aer liber, un teren de baschet și un teren de padel. De asemenea, proiectul va aduce în zonă 3 panouri de escaladă pentru cei care doresc să încerce ceva mai aventuros. Vor fi construite și vestiare moderne pentru sportivi și spații pentru alimentație publică, pentru ca experiența să fie completă și confortabilă.

Primarul Achiriloaei a subliniat că acest proiect vine în sprijinul echipei de fotbal a orașului, CSM Roman, care își propune promovarea în Liga a III-a în acest an.

“Sunt hotărât să facem acest vis realitate, iar documentația necesară va fi depusă pentru finanțare la Compania Națională de Investiții în această toamnă,” a adăugat primarul.

Cu acest proiect ambițios, Municipiul Roman urmărește să ofere o infrastructură modernă pentru sport și recreere, aducând beneficii semnificative comunității locale și dezvoltând potențialul sportiv al orașului.

Pentru mai multe informații și actualizări cu privire la proiectul de transformare a Stadionului Moldova, cetățenii sunt încurajați să urmărească comunicatele oficiale ale Primăriei municipiului Roman.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.