Dental Alliance
November 30, 2022

Primele cămine de sectorizare și debitmetrie, monitorizate digital, au fost finalizate de către Primăria Municipiului Roman!

Acoperisul1

Hotel & Restaurant Phoenix Roman

Astăzi, 26 iulie, am convocat o nouă ședință de lucru alături de reprezentanții Companiei Apa Serv pentru a face o analiză pertinentă a planului investițional asumat în ceea ce privește rețeaua de apă a municipiului Roman.
Investițiile în rețeaua de apă și canalizare rămân o prioritate pentru mine, iar în acest sens urmăresc îndeaproape ca lucrările asumate atât de municipalitate, cât și de companie, să fie realizate conform și la timp!
În cadrul ședinței, am pregătit demersurile pentru darea în folosință a lucrărilor recent încheiate privind sectorizarea și debitmetria din zona cartierului Favorit și zona cartierului Nicolae Bălcescu. Primăria Municipiului Roman a făcut un nou pas spre îmbunătățirea rețelei de apă potabilă, prin această investiție cu o valoare de 151.000 de lei.
Concret, a fost realizată o parte de sectorizare, de oprire a apei în aceste zone și o măsurare continuă a debitului. Aceste date vor fi puse la dispoziția operatorului care administrează întreaga rețea din oraș.
Urmează o nouă investiție în zona Dumitru Mărtinaș, în cartierul Danubiana, care va fi și acesta sectorizat și va beneficia de un astfel de sistem de monitorizare.
În ceea ce privește investițiile asumate de către Apa Serv, am fost asigurați că cele mai importante lucrări de modernizare – a rețelelor din strada Anton Pann și Libertății – au intrat în linie dreaptă, fiind începută procedura de achiziție.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.