September 22, 2021

Problemele nerezolvate de 25 de ani într-o comună din Neamț, au găsit rezolvare în doar două ore

Am participat astazi la Institutia Prefectului judetului Iasi la o dezbatere pe teme de fond funciar si incercam sa rezolvam o problema ce dureaza de peste 25 de ani a comunei Doljesti.
La intalnire au participat alaturi de mine, dl Primar al comunei Doljesti

Albert Lungu

, dl Stîncel Simion seful OCPI Neamt precum si reprezentanti ai OCPI Iasi, dl Primar al comunei Ion Neculce si Dl Prefect al Judetului Iasi

Marian Grigoraș

.

Am gasit dupa aproape doua ore de dezbateri solutia corecta si legala pentru rezolvarea problemei a peste 100 de locuitori din comuna Doljesti care detin peste 140 ha de teren agricol.pe raza judetului Iasi si care de peste 25 de ani nu aveau forme legale.
Asta inseamna sa iti pese de oameni si de problemele lor , sa incerci sa ajuti si sa fii aproape si sa faci tot ce iti sta in putere pentru a rezolva ce nu au facut altii i 25 de ani.
Apreciez in mod deosebit implicarea si staruinta lui Albert Lungu, care desi e primar doar de citeva luni a tinut in mod deosebit sa rezolve aceasta problema a concetatenilor sai.
Ii multumesc bunului meu prieten, Marian Grigoras, Prefectul Judetului Iasi pentru disponibilitatea aratata si pentru implicare.
Grorge Lazăr

Prefect, Neamț

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.