Dental Alliance
August 9, 2022

Produs retras de la vânzare din magazinele Penny. Conține o bacterie periculoasă pentru gravide, copii și vârstnici

Acoperisul1

AMF-Bruns

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Producătorul unei creme de păstrav a notificat ANSVA că retrage de la comercializare produsul, după ce a găsit Listeria monocytogenes.

„Vă informăm că producătorul Doripesco SRL a iniţiat retragerea de la comercializare a produsului menţionat mai sus, ca urmare a evidenţierii prezenţei Listeria monocytogenes.

Pentru protejarea sănătăţii consumatorilor, Rewe România (deținătoarea magazinelor Penny – n.red.) retrage de la comercializare, recheamă produsul Hanul Boieresc Cremă de păstrav condimentată 150g, lot 10112021, data de expirare 10.12.2021 şi recomandă persoanelor care au achiziţionat produsul din lotul menţionat mai sus să nu îl consume, ci să îl distrugă sau să îl aducă înapoi în orice magazin PENNY”, a transmis miercuri ANSVSA.

Contravaloarea produsului va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Bacteria identificată poate provoca listerioza, o boală care poate avea consecinţe asupra sănătăţii în special a femeilor gravide, copiilor mici, persoanelor în vârstă sau a celor cu un sistem imunitar scăzut.

Persoanele care au consumat acest lot de produs şi care prezintă febră, dureri musculare, diaree sunt rugate să consulte medicul şi să raporteze acest consum.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.