January 27, 2021

Prognoză meteo ANM: Vreme călduroasă, dar cu ploi, în următoarele 4 săptămâni

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vor urma patru săptămâni cu temperaturi peste cele normale. Vremea va fi frumoasă, în general, însă nu vor lipsi ploile, în special în intervalul 5 – 12 octombrie.

  • Meteorologii români au emis progroza meteo pentru perioada 5 octombrie – 2 noiembrie
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observatorul orei 19

Vremea 5 – 12 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile estice și sud-estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile vestice, centrale, iar în restul țării vor fi în general apropiate de cele normale ale perioadei, cu o posibilă tendință deficitară în sud-estul extrem.

Prognoza meteo 12 – 19 octombrie

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea 19 – 26 octombrie

Temperaturile medii ale săptămânii vor fi în general apropiate de cele normale, în toate regiunile, posibil ușor mai ridicate în cele sudice. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de mediile specifice acestui interval.

Prognoza meteo 26 octombrie – 2 noiembrie

Mediile valorilor termice este posibil să fie ușor mai ridicate decât normalul acestei perioade în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cele normal pentru acest interval în regiunile intracarpatice și ușor deficitar în rest.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.