Dental Alliance
October 7, 2022

Prognoza meteo pe patru săptămâni, în perioada 6 mai – 6 iunie

Acoperisul1

Complexul Tineretului Horia

Petrodan Construction

Administraţia Naţională de Meteorologie a publicat vineri, 6 mai, prognoza meteo pe patru săptămâni pentru perioada 9 mai – 6 iunie. Potrivit meteorologilor, vremea va fi în general frumoasă, cu temperaturi potrivite pentru data din calendar. Totuși, sunt așteptate și perioade în care se răcorește. Ploile vor fi destul de slabe cantitativ.

Vă prezentăm prognoza meteo pentru perioada 6 mai – 6 iunie

Prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 6 mai. Săptămâna 9 – 16 mai

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în extremitatea de vest și de sud-vest.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice.

Prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 6 mai. Săptămâna 16 – 23 mai

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în jumătatea vestică a țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 6 mai. Săptămâna 23 – 30 mai

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluvimetric va fi deficitar în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele vestice.

Prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 6 mai. Săptămâna 30 mai – 6 iunie

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în extremitatea de sud și de sud-est a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor avea o tendință spre deficit în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.