June 14, 2021

Programul Rabla pentru electrocasnice a debutat cu stângul

Ca la stat! Anunțat cu surle și trâmbițe, Programul Rabla pentru Electrocasnice a debutat cu stângul. Mai exact, la ora 12.15, situl pe care acest program trebuia sa se desfășoare era nefuncțional.

Astfel, Administrația Fondului pentru Mediu a publicat un anunț prin care se amână inceperea acestui program.

Modificare dată începere program Rabla pentru Electrocasnice
Din cauza contextului general de instabilitate a securității cibernetice, a unor suspiciuni privind siguranța informatică a aplicației și a încercărilor anterioare de fraudare a procesului de înscriere prin clonarea unor informații specifice programului Rabla pentru Electrocasnice, Administraţia Fondului pentru Mediu anunță amânarea deschiderii sesiunii de înscriere a persoanelor fizice în vederea implementării unor măsuri de siguranță suplimentare pentru Programul național de înlocuire a echipamentelor electrice și electronice uzate cu unele mai performante din punct de vedere energetic, până la o dată ce va fi comunicată ulterior.
Ne cerem scuze pentru disfuncționalitățile apărute și vă asigurăm că AFM va depune diligențele necesare pentru defășurarea în bune condiții a programului.
” exte textul care apare pe situl afm.ro

Desigur, în acest program s-au înscris zeci de dealeri de electrocasnice, care așteptau sute, poate mii de clienți care să se înscrie în acest program.

Vă reamintim că persoanele fizice care se înscriau în acest program puteau beneficia de un voucer pentru achiziționarea de echipamente electrice și electrocasnice de uz casnic. Desigur, în acest moment toate așteptările clienților, dar și a vânzătorilor sunt puse pe ”pauză”, până la reluarea acestui program

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.