January 26, 2021

Programul Rabla pentru Electrocasnice începe cu un buget de 40 de milioane de lei

Dacă doriţi să vă înlocuiţi electrocasnicele vechi cu unele noi, să stiţi că puteţi face acest lucru cu ajutor de la stat, prin programul Rabla pentru electrocasnice. Frigidere, televizoare, maşini de spălat ori aspiratoare, pe toate le puteţi înlocui cu un cost mai mic. În ediţia din această toamnă statul pune la bătaie 40 de milioane de lei. În total, vor fi acordate 100 de mii de vouchere.

După modelul Rabla la maşini, în centrele de colectare vom preda electrocasnicele vechi şi vom primi la schimb un voucher pentru altele noi. Noutatea acestei ediţii este că, pe lângă televizoare, maşini de spălat ori frigidere, vom primi bani de la stat şi pentru aspiratoare sau uscătoare de rufe.

Dumitru Mihnea este hotărât să se înscrie în program. Şi-a cumpărat de curând o maşină de spălat nouă, la reducere, iar acum vrea să îşi mai schimbe câte ceva prin casă.

Pentru televizoare, mașini de spălat vase, aparate de aer condiționat, frigidere și combine frigorifice vor fi acordate vouchere în valoare de câte 400 de lei. Pentru maşini de spălat haine vor fi acordaţi 300 de lei, iar pentru aspiratoare – 200 de lei.

Statul pune la bătaie 100 de mii de vouchere în valoare de 40 de milioane de lei. Doritorii pot obţine unul sau mai multe. Atenţie, însă, trebuie să predaţi un număr echivalent de electrocasnice uzate, dar nu mai mult de unul pentru fiecare categorie.

Înscrierea se face exclusiv online, iar voucherele vor fi electronice. După experienţa ediţiilor anterioare, retailerii se aşteaptă la vânzări record.

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.