Dental Alliance

June 21, 2024

Proiect de 7,4 milioane lei pentru reţeaua de gaz metan în comuna Ruginoasa, câştigat de primarul PNL Miluc Grigoraş

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Primarul PNL al comunei Ruginoasa, Miluc Grigoraş, a semnat marţi – 19 martie, la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, un proiect în valoare de 7,4 milioane lei fonduri nerambursabile!

Investiţia prevedere înfiinţarea reţelei de distribuţie gaz metan şi racorduri în satele Ruginoasa şi Bozienii din Sus din comuna Ruginoasa.

„Îi mulţumesc domnului ministru Adrian Vestea, un liberal adevărat care crede cu tărie că singura soluţie pentru dezvoltarea comunităţilor o reprezintă investiţiile. Mulţumiri aduc şi domnului senator Eugen Ţapu Nazare, care a fost alături de mine la acest moment important dar şi domnului preşedinte al PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, care ne-a sprijinit mereu în acest sens”, a declarat primarul comunei Ruginoasa, Miluc Grigoraş.

„Îl felicit pe domnul primar al comunei Ruginoasa, Miluc Grigoraş, pentru perseverenţa de care a dat dovată şi pentru că a pregătit proiecte fezabile pentru dezvoltarea comunei. Înfiinţarea reţelei de gaz metan este unul dintre proiecte care va creşte calitatea vieţii tuturor locuitorilor de aici. Domnul Miluc Grigoraş este unul dintre primarii performanţi ai judeţului Neamţ şi sunt convins că locuitorii din Ruginoasa îi vor acorda încrederea mai departe atât lui cât şi PNL”, a transmis preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr – candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

Investiţia de la Ruginoasa se va face în baza unui proiect depus de primarul Miluc Grigoraş pentru finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.