Dental Alliance

July 23, 2024

Protectia Consmatorilor (CJPC) Neamț a demarat o acțiune de control la stația Mol Roman unde s-a vîndut apă în loc de combustibil

0
YRY Residence

Go Padel Roman

În dimineața zilei de 05 octombrie 2023 un incident neplăcut a avut loc la stația Mol de distribuție carburanți din municipiul Roman (Bulevardul Roman Mușat 21) , unde mai multi consumatori au alimentat mașinile cu apă în loc de combustibil.

Comisariatul Județean pentru Protectia Consmatorilor (CJPC) Neamț a demarat o acțiune operativă de control pentru a evalua amploarea situației și a identifica cauzele care au condus la acest incident.

Vlad Ciurea Comisar Sef Adjunct : ,,Am solicitat documentele și procedurile care stau la baza activității de comercializare a carburanților pentru a stabili circumstanțele care au cauzat acest incident și pentru a ne asigura că măsurile corective sunt implementate corespunzător. Rezultatele investigației vor fi făcute publice în cel mai scurt timp, cu transparență și responsabilitate reflectând dedicarea CJPC Neamț de a servi interesele consumatorilor și de a menține standardele de securitate și calitate prevăzute de legislația din domeniul protecției consumatorilor.”

Implicarea rapidă și eficientă a CJPC Neamt demonstrează angajamentul continuu al instituțiilor statului în protejarea drepturilor consumatorilor și asigurarea unui mediu de afaceri corect și deschis în relația cu consumatorii.

Vă garantăm că Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor supraveghează permanent piaţa şi se asigură de respectarea drepturilor fundamentale ale consumatorilor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.