Dental Alliance
September 27, 2023

Recunoscuti pentru implicarea in cercetare, doctorii Stefanescu va asteapta in clinica DENTIX cu noi solutii si descoperiri pentru cavitatea bucala!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Cercetarea imunoglobulinei IgY in domeniul stomatologiei a condus la realizarea unor produse revolutionare de protectie a cavitatii bucale si tratament eficient a leziunilor bucale, pe care medicii nostri le folosesc si recomanda cu incredere.
👉Spay-ul oral Imunyze Oral Defence este unul dintre aceste produse, cu rol esential in asigurarea imunitatii cavitatii bucale impotriva factorilor microbieni si in regenerarea mucoasei gingivale.
Acesta contine ✅Prebiotice – cu rol in mentinerea florei microbienesi sanatatii cavitatii bucale, ✅Acid hialuronic – adjuvant valoros in tratamentul inflamatiilor cronice orale (gingivite, parandontoze), ✅Vitamina C care faciliteaza insanatosirea tesuturilor parodontale agresate de diversi factori microbieni si ✅Proteine bioactive IgY cu rol esential in asigurarea imunitatii cavitatii bucale si in regenerarea mucoasei gingivale.
👉Descopera si tu produsele pe baza de proteine bioactive cu actiune in sfera stomatologiei pe 🌐 https://imunyze.me/

Urmăriți-ne pe Google News

Ca orice instituție media locală, și Roman24.ro supraviețuiește pe baza reclamelor afișate pe site, sau a contractelor publicitare. Alege să susții activitatea Roman24 printr-o donație folosind butonul de mai jos

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap