Dental Alliance

Laurentiu Leoreanu

Lucian Micu

Recunoscuti pentru implicarea in cercetare, doctorii Stefanescu va asteapta in clinica DENTIX cu noi solutii si descoperiri pentru cavitatea bucala!

0
YRY Residence

Restaurant Portofino

Go Padel Roman

Cercetarea imunoglobulinei IgY in domeniul stomatologiei a condus la realizarea unor produse revolutionare de protectie a cavitatii bucale si tratament eficient a leziunilor bucale, pe care medicii nostri le folosesc si recomanda cu incredere.
👉Spay-ul oral Imunyze Oral Defence este unul dintre aceste produse, cu rol esential in asigurarea imunitatii cavitatii bucale impotriva factorilor microbieni si in regenerarea mucoasei gingivale.
Acesta contine ✅Prebiotice – cu rol in mentinerea florei microbienesi sanatatii cavitatii bucale, ✅Acid hialuronic – adjuvant valoros in tratamentul inflamatiilor cronice orale (gingivite, parandontoze), ✅Vitamina C care faciliteaza insanatosirea tesuturilor parodontale agresate de diversi factori microbieni si ✅Proteine bioactive IgY cu rol esential in asigurarea imunitatii cavitatii bucale si in regenerarea mucoasei gingivale.
👉Descopera si tu produsele pe baza de proteine bioactive cu actiune in sfera stomatologiei pe 🌐 https://imunyze.me/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.