January 16, 2022

Remus Munteanu, deputat PSD de Neamţ: „Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!

„Pentru Iohannis și slugile PNL – TU NU CONTEZI!

Remus Munteanu, deputat PSD de Neamţ/declaraţie

Tu te chinui. Ești cinstit. Ai bun-simț. Respecți reguli. Plătești facturi. Muncești mult. Ai copii. Și ți-au închis iar școala!Iohannis și lacheii PNL n-au reguli! N-au lege! Au doar privilegii! Tu te chinui! Iohannis și ai lui ți-au rânjit în față și ți-au spus direct că TU NU CONTEZI!

Au aliniat toate instituțiile statului – alea care pe tine te-au cocoșat cu amenzi!, pentru ca niște ultrași cu carnet de partid să se îmbrâncească, să se îmbulzească și să se huiduie între ei!

Congresul PNL a fost un focar de infecție!

Și sanitar, și moral! Dar pentru a-l ține, au schimbat legi peste noapte și ți-au ascuns «strategic» 1.400 de cazuri COVID-19 doar în București.

«Un Festival al Sfidării Naționale», după ce anul trecut ți-au ascuns morții pentru a face alegeri. Te-au mințit! Te-au umilit! Pentru că ei cred că TU NU CONTEZI! AJUNGE!

Românii urăsc NEDREPTATEA! Detestă AROGANȚA! Și NU SUFERĂ să fie luați de proști!E timpul să punem STOP! E timpul ca TU SĂ CONTEZI! E timpul ca democrația și domnia legii să revină în România!!! E timpul ca ei să plece acasă! Și tu să nu te mai chinui! NOI suntem 20 de milioane, ei doar o mână de TICĂLOȘI care au capturat statul! TU CONTEZI!

ȘtiiCă?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.