Suplimente Alimentare Imunyze

Reprezentanții ISU și IPJ Neamț au sărbătorit Ziua Națională a Lecturii, alături de copii

Acoperisul1

Condor Resort

Începând cu acest an, la data de 15 februarie, se celebrează Ziua Națională a Lecturii. Pentru a marca acest moment, polițiștii și pompierii nemțeni au invitat copiii din două unități de învățământ la un moment de lectură. Însuflețiți de personajele interpretate, aceștia au făcut ca lumea eroilor de basm să prindă viață.

Astăzi, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Petrodava’’ al Județului Neamț, au celebrat Ziua Națională a Lecturii alături de preșcolarii din cadrul Școlii Gimnaziale ,,Episcop Melchisedec Ștefănescu” din Gârcina și de elevii Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă ,,Alexandru Roșca’’ din Piatra Neamț.

Copilăria este vârsta basmelor, a eroilor și a imaginației. Prin intermediul poveștilor învățăturile sunt mult mai ușor de înțeles, copiii fiind captivați de peripețiile prin care trec eroii preferați. Astfel polițiștii și pompierii nemțeni au ales să transmită copiilor mesaje preventive, cu ajutorul poveștilor.

Urmărind firul poveștilor, copiii au învățat despre cum pot fi în siguranță, în orice aventură în care îi poartă imaginația.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.