Dental Alliance
March 2, 2024

Revelion 2024 cu tematică Great Gatsby la Popas La Cimpoeșu

0
Carmangeria La Cimpoeșu

YRY Residence

Restaurant Portofino

Casa Căpraru

Seară Memorabilă cu Muzică de Vioară și Meniu Festiv Desăvârșit la Popas La Cimpoeșu

Popas La Cimpoeșu te invită să închei acest an într-un mod cu adevărat special, oferindu-ți o seară memorabilă, plină de muzică de vioară, un meniu festiv desăvârșit și multe momente magice. Oferim o experiență unică, dedicată celor care doresc să celebreze finalul acestui an într-un cadru rafinat și plin de eleganță.

🍴 Meniu Festiv Desăvârșit: Fiecare detaliu al meniului nostru a fost conceput pentru a satisface cele mai exigente gusturi. De la aperitivele rafinate până la deserturile delicioase, vei savura fiecare moment culinar într-o atmosferă de neuitat. Bucătarii noștri pregătesc cu pasiune și talent fiecare fel de mâncare, garantând o experiență gastronomică de excepție.

🎻 Muzică de Vioară: Ambianța va fi completată de sunetele magice ale viorii, oferite de un artist talentat. Muzica live va transforma atmosfera într-un cadru elegant și sofisticat, aducând un plus de rafinament serii tale speciale.

👉 Locuri Limitate: Deoarece ne dorim ca fiecare oaspete să se bucure de această experiență în mod confortabil, locurile sunt limitate. Nu pierde șansa de a fi parte din această seară de neuitat.

Rezervări: Pentru a asigura locul la acest eveniment deosebit, te rugăm să faci o rezervare în avans. Rezervările se confirmă prin achitarea unui avans, iar plata integrală trebuie efectuată cu o săptămână înainte de data evenimentului.

📞 Contact: Pentru mai multe detalii și pentru a face rezervări, poți să ne suni la numărul de telefon 📞 0753 114 996 sau să trimiți un mesaj pe 📲 WhatsApp. Echipa noastră va fi bucuroasă să răspundă la orice întrebare și să te ajute în procesul de rezervare.

📍 Adresa: Te așteptăm la Popas La Cimpoeșu, în comuna Mircești, pe DE 583, la Km 3,4. Oaza noastră de liniște și rafinament te așteaptă să petreci o seară de neuitat.

Vă așteptăm cu drag să vă alăturați nouă pentru a sărbători finalul acestui an într-un mod cu adevărat special!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.