Dental Alliance

July 15, 2024

Revelion de Neuitat la Casa Chianti – Ofertă Promoțională Specială pentru 2023-2024!

0
YRY Residence

Go Padel Roman

Cu Revelionul 2023-2024 în apropiere, există o oportunitate unică de a începe noul an într-un mod cu totul special, alături de prieteni, familie și invitați de seamă din Chișinău. Casa Chianti vă invită să vă alăturați unei seri de neuitat, cu un meniu culinar impresionant, băuturi nelimitate în regim open bar și, bineînțeles, șampanie pentru a sărbători miezul nopții.

Ce vă așteaptă la acest eveniment special:

🍾 Meniu Culinare de Excepție: Vă așteaptă un festin culinar pregătit cu atenție de bucătari experimentați. De la aperitive sofisticate la preparate principale rafinate și deserturi decadente, veți avea parte de o experiență gastronomică cu adevărat deosebită.

🥂 Băuturi Nelimitate: Open bar-ul nostru vă pune la dispoziție o selecție variată de băuturi fine, de la cocktail-uri delicioase la vinuri alese. Veți putea savura orice doriți, fără restricții.

🎉 Surprize Feerice: Atmosfera de basm va fi completată de surprize minunate care vă vor încânta în cursul nopții. Din momentul în care intrați în incinta hotelului nostru, veți fi răsfățați cu atenție și bucurii care vă vor marca seara.

🎁 Amintiri de Neuitat: Cu o atmosferă feerică și oaspeți speciali, vă garantăm că veți păstra amintiri de neuitat din această noapte magică.

 

Contactați-ne pentru rezervări sau mai multe informații: Suntem aici pentru a vă ajuta să faceți această noapte specială. Puteți să ne sunați la numărul de telefon 0729881854 sau să ne trimiteți un mesaj pe WhatsApp. Rezervările sunt limitate, așa că vă îndemnăm să acționați rapid pentru a vă asigura locul la această petrecere exclusivă de Revelion.

Alăturați-vă nouă pentru a sărbători noul an cu stil, rafinament și magie la un Revelion de neuitat alături de Formatia Cotorobai Band, la Casa Chianti! 🌟🎉🥂🍾🎁🎈

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.